100 keer hoera voor Georgine

    29 januari 2022

    OUTER – De buren in de Berrebroekstraat brachten Georgine Boumon hun warme groeten naar aanleiding van haar honderdste verjaardag, inclusief een serenade.

    Georgine was wat beduusd door zoveel aandacht. Onze reporter wou haar bovendien het geheim van een lang leven ontfutselen.

    Zelf vond ze daaraan niets geheimzinnig of speciaal: gewoon eten en doen zoals iedereen.

    De buren waren het wel eens: Georgine is nog een vinnige dame voor haar leeftijd, die nog alles weet en altijd tijd heeft voor een babbeltje.

    Marina, een van haar zeven kinderen, kon dit beamen: “Ons moeder is nog goed en heel graag gezien bij al haar kinderen. We komen hier alle dagen over de vloer.”

    Zaterdag 29 januari was er een bescheiden viering met een drankje en een stuk taart. Het grote feest zal plaatsvinden in april. Georgine heeft alvast leuke vooruitzichten.

    Info: gebeurtenissen in 1922.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons