19.000 keer bedankt

    16 maart 2021

    NINOVE – Goed nieuws uit eigen huis. Dit weekend hebben wij de kaap van 19.000 volgers gerond.

    Dit is een mooi getal en in andere omstandigheden zou dat aanleiding zijn tot een bescheiden feestje. We hebben dus nog iets tegoed.

    Dank

    19.000 volgers is niet niks voor een plaatselijke nieuwssite. Daarom past een woord van dank aan alle mensen, die Ninofmedia de afgelopen jaren hebben gesteund: onze regelmatige volgers uiteraard, maar ook alle adverteerders en sponsors. Zonder hen geen succes voor Ninofmedia, hoe hard onze nieuws- en redactieploeg zich ook inzet.

    Een groeiend aantal volgers brengt ook een grotere verantwoordelijkheid met zich mee. We zijn geen professionelen, maar willen op een zo professioneel mogelijke manier het nieuws van Ninove en de regio blijven brengen.

    Ninofmedia is niet het enige nieuwsmedium in de streek. Dat is prima, want zo blijven we scherp en alert. Het is ook goed voor de lezers en volgers van onze en andere sites en Facebookgroepen. Op die manier beschikken zij over een brede waaier aan informatiekanalen omtrent het reilen en zeilen in Ninove en het ommeland.

    Nogmaals: 19.000 keer dank, namens de hele ploeg van Ninofmedia.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons