20.000 keer bedankt

    20 mei 2022

    NINOVE – Even wat goed nieuws uit eigen huis. Deze week hebben wij de kaap van 20.000 volgers gerond op onze Facebookpagina.

    Voor een plaatselijke nieuwssite is een dergelijk aantal niet niets en dus echt wel een opsteker. Al willen we niet naast onze schoenen lopen, toch is die mijlpaal voor alle medewerkers van Ninofmedia een reden tot bescheiden fierheid en tegelijk dankbaarheid.

    Dank

    Daarom past een woord van dank aan al diegenen, die Ninofmedia de afgelopen jaren hebben gesteund: onze regelmatige lezers/volgers uiteraard, maar zeker ook alle adverteerders en sponsors. Zonder hen geen succes voor Ninofmedia, hoe hard onze nieuws- en redactieploeg zich ook inzet.

    Verantwoordelijkheid

    Een groeiend aantal lezers/volgers brengt ook een grotere verantwoordelijkheid met zich mee. We zijn geen professionelen, maar willen op een zo professioneel mogelijke manier het nieuws van Ninove en de regio brengen. Dat doen we met woord en beeld, zo open mogelijk en zonder betaalmuur.

    Wij staan op onze onafhankelijkheid, zonder subsidie van welke instantie dan ook. De verscheidenheid in achtergrond, opleiding, beroepservaring, maatschappelijke visie, interesses en leeftijd van onze medewerkers staat daarvoor garant.

    Ninofmedia
    Te rood, te blauw, te bruin
    Ze doen zo verder

    Ninofmedia is niet het enige nieuwsmedium in de streek. We vinden dit een goede zaak. Op die manier blijven we alert. De lezers en volgers van onze site en andere nieuws- en Facebookgroepen beschikken daardoor over een brede waaier aan informatiekanalen over het reilen en zeilen in Ninove en omstreken.

    Nogmaals: 20.000 keer dank.

    Namens de hele ploeg van Ninofmedia.

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons