80-plussers krijgen uitnodiging voor 4de prik

    18 mei 2022

    NINOVE – De senioren uit deze leeftijdsgroep krijgen nog deze week een uitnodiging voor hun tweede boostervaccin op 25, 27, 30 of 31 mei.

    Iedereen, die is geboren in 1942 of vroeger en minstens 4 maanden geleden een eerste boostervaccin kreeg, ontvangt automatisch een uitnodiging in de bus. Dat gebeurt tussen 19 en 24 mei.

    Als je jouw e-box hebt geactiveerd, krijg je de uitnodiging ook meteen digitaal.

    Helplijn

    Als je een 80-plusser kent, kun je best even nagaan of hij/zij de uitnodigingsbrief heeft ontvangen. Indien dat tegen 24 mei nog niet is gebeurd, kan je contact opnemen met de helplijn via het gratis nummer 0800-20 507 (maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 19 uur) of mailen naar callcentervc@ninove.be.

    Op dit gratis nummer kan je eventueel ook de afspraak bevestigen als dit nog niet digitaal gebeurde. Je kunt er ook de mogelijkheden vernemen om naar het vaccinatiecentrum te komen voor ouderen, die dat niet gemakkelijk zelf kunnen.

    Andere doelgroepen

    Naast de 80-plussers krijgen ook de bewoners in woon-zorgcentra (zonder leeftijdscategorie) een vaccinatie aangeboden.

    Voor andere doelgroepen is een tweede boostervaccin voorlopig niet voorzien.

    Momenteel zijn 33.320 (84.64 %) van alle inwoners van Ninove volledig gevaccineerd; 28.124 (71,44 %) kreeg een derde (booster)vaccinatie.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons