90 jaar ervaring gaat op pensioen

    28 april 2023

    OUTER – Voor Carine en Brigitte was het vrijdag 28 april de laatste werkdag als trouwe medewerksters van het warenhuis Carrefour langs de Albertlaan.

    Carine De Smet (44 jaar dienst) en Brigitte De Munck (45 jaar dienst) namen afscheid van de klanten en hun collega’s. Ze kunnen voortaan genieten van hun welverdiend pensioen. Daarmee verdwijnen voor de klanten twee vertrouwde gezichten.

    Aanpassingen

    Hun lange loopbaan begon toen de winkel nog GB-Inno heette, nu gekend als ‘de Carrefour’. Terugblikkend op hun loopbaan, zijn het vooral de kassa’s en de manier van betalen, die de meeste verandering ondergingen.

    “Toen we begonnen moesten we nog aan een hendel trekken om af te rekenen, iets dat de jeugd zich tegenwoordig niet meer kan voorstellen. Verder zijn in de loop der jaren regelmatig herinrichtingswerken uitgevoerd in de winkel. Ook het aanbod is gewijzigd, naargelang de smaak van de consument.”

    Zowel Carine als Brigitta benadrukken, dat ze hier steeds graag hebben gewerkt en onder de collega’s een heel toffe sfeer heerste.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons