Bellemanfeesten en avondmarkt op 1 mei op Rechteroever

    24 april 2018

    #Ninove  – Op dinsdag 1 mei kan men opnieuw terecht op Rechteroever Ninove voor tal van activiteiten. De Bellemanfeesten gaan van start vanaf 9 uur met een grote rommelmarkt, om 10 uur gaat er een Mini Mania Belgium meeting van start, waarop tientallen Mini wagentjes zullen opgesteld staan langs de Denderkaai en omgeving.  Aanschuiven voor een grote BBQ om de innerlijke mens te versterken kan vanaf 12 uur, deze wordt georganiseerd door NKCV DE Zjielen, waarna vanaf 14 uur een grote braderij en avondmarkt van start gaat op de Burchtdam en Brusselstraat, een organisatie van vzw Rechteroever en de marktkramersvereniging ‘De Vlaamse Ardennen’. Doorlopend zijn er ter hoogte van taverne Den Belleman optredens en animatie voorzien met oa Back in Time en van 2 Ninoofse iconen Luc De Clus & Hedwig Jacobs.

     Foto  Giovanni Neckebroeck 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons