10de Eindoverwinning voor beresterke Grizzly’s op Quiztoernooi Ninove

    11 februari 2018

    Ninove – Met slechts 3 punten verschil tussen de nummers één en twee ging het 43ste quiztoernooi haar laatste avond in. Er werd in de eerste reeks al meteen stevig gescoord. Grizzly’s, Elementaire Yeti’s en Orvalium wonnen deze reeks met 30 punten. Pol Zoetgeweetnemmen strandde op 1 punt, wat de kloof met Grizzly’s op 4 punten bracht in de tussenstand. In reeks 2 werd echter de definitieve doodsteek gegeven aan Pol zoetgeweetnemmen. Die reeks werd gewonnen door Grizzly’s met de fenomenale score van 31 punten. Pol Zoetgeweetnemmen keek dan al tegen een achterstand van 8 punten aan. Het bleef wel een spannende strijd om de avondoverwinning. Uiteindelijk werd ook die beslecht in het voordeel van GRIZZLY’S, dat met 143 punten de derde avondoverwinning op zak stak. Elementaire Yeti’s volgde met 142 punten en Pol zoetgeweetnemmen met 141 punten. De laatste zaalsolo van dit toernooi was voor mol zonder hoop in de rubriek Varia. En zo ging de eindoverwinning voor de 10de maal naar Grizzly’s met 567 punten. Zilver was voor Pol Zoetgweetnemmen met 562 punten en brons ging met 550 punten naar de steeds sterker presterende Elementaire Yeti’s. Alle ploegen keerden huiswaarts met een mooi prijzenpakket. De organisatoren blikken terug op een spannend en geslaagd quiztoernooi en kijken al uit naar de 44ste editie in 2019.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons