127 Nieuwe camera’s op komst in Ninove

    17 november 2017

    Ninove – Het huidig cameraproject in de binnenstad kostte de stad al 500.000 euro en daar doet de stad nog eens 340.000 euro bij. Dat besliste het schepencollege. In de binnenstad komen er zeven extra bewakingscamera’s bij onder andere aan het station, het Dr. Hemerijckplein en het Paul De Montplein. Daarnaast komen er ook nog zo’n 120 vaste camera’s bij aan de stads- en OCMW-gebouwen, maar ook in dorpen en aan de begraafplaatsen. Die zullen de ingangen van die gebouwen en begraafplaatsen moeten bewaken.” De zeven extra camera’s in de binnenstad zullen er nog voor 1 januari 2018 komen en de opdracht voor de vaste camera’s aan de gebouwen en begraafplaatsen wordt begin volgend jaar gegeven. Begin 2018 wordt ook een dossier opgestart voor nog een extra uitbreiding van de kleine camera’s in de binnenstad en zullen ook meer camera’s worden ingezet om snelheid te controleren.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons