22ste Kerstmarkt in het hartje van Pollare

    05 december 2017

    Pollare – Stadsbelleman Hans Van Laethem zorgt op zondag 10 december voor de opening van de kerstmarkt om 15u en dat samen met Willie Verhegghe, Stadsdichter, – Viv Van Dingenen – Amarilis Temmerman en Cyriel uit Wittekerke
    De kerstman zal snoepjes uitdelen op de binnenkoer van het Parochiaal Centrum samen met Cyriel en zijn orgeltje die zijn 20 jarig bestaan viert.
    In de Kerk is er opnieuw een tentoonstelling van kerststallen gemaakt door de schoolgaande jeugd van Groot Ninove en omgeving en natuurlijk de prachtige levensgrote kerststal.

    Optredens van “Streetband Uit de Klakke” en de “Studentenfanfare Ghendt”
    Kermisattracties voor de kleinsten en optreden van vuurkunstenaar MAX.

    Om 17u30 ter hoogte van de Pollarebrug de jaarlijkse ludieke duik van de Ninoofse ijsberen.
    In ’t Kafeeken van het Parochiaal Centrum van 18u tot 24u optreden van “Folkgroep BA-1” en in de zaal optreden van de “Helaasheid der Zingen”
    Er is gratis busvervoer voorzien van 14u tot 22u vanaf het rondpunt Colruyt – vanuit Denderwindeke (Parking Voetballokaal Robbie) en uit Zandbergen aan de kerk.

    http://kerstmarktpollare.be

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons