Aanleg voetpaden Hazeleerstraat en rooien van bomen

    21 november 2017

    Okegem – Bij gunstige weersomstandigheden start er een aanemer uit Geraardsbergen vanaf 8 januari 2018 met de aanleg van een voetpad aan de kant van de onpare huisnummers vanaf de Aalstersesteenweg tot woning nr 49 aan de Hazeleerstraat.

    In de loop van de maand december nog voor het kerstverlof worden de bomen daar gerooid. De uitvoeringstermijn van de werken bedraagt 50 werkdagen. Door de werken zullen de toegangen tot de woningen niet altijd bereikbaar zijn.De aannemer zal deze tijdstippen,net als de effectieve aanvangsdatum,telkens vooraf melden.

    Omleiding

    Tijdens de werken blijft het verkeer verzekerd vanaf de Aalstersesteenweg richting spoorweg. Voor de andere rijrichting is een wegomleiding voorzien via de Fonteinstraat-Okegembaan en Aalstersesteenweg.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons