Aanrijding tussen vrachtwagen en bestelwagen op Brakelsesteenweg

    27 oktober 2020

    OUTER – Ter hoogte van feestzaal De Vos had dinsdagmiddag 27 oktober een botsing plaats tussen een vrachtwagen en een bestelwagen. Een bestuurder is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

    Dinsdagmiddag wilde een lichte bestelwagen vanop de parking aan feestzaal De Vos de Brakelsesteenweg (N8) links oprijden richting Brakel.

    Op datzelfde moment kwam een vrachtwagen aangereden richting Ninove. De bestuurder probeerde nog uit alle macht te remmen, maar kon de bestelwagen niet meer ontwijken.

    Beide voertuigen liepen schade op. De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost kwamen ter plaatse. De chauffeur van de bestelwagen is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De lokale politie Ninove deed de vaststellingen en zorgde voor de verkeersregeling op de drukke Brakelsesteenweg.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons