Agressieve man verwondt agent bij schermutseling

    05 december 2018

    NINOVE – De lokale politie moest dinsdagmiddag 04 december tussenbeide komen omdat een man amok maakte in een winkel. De agressieveling verwondde daarbij een politie-inspecteur.

    De politie was rond 12.00 uur opgeroepen omdat een man zich agressief opstelde ten aanzien van het personeel van een winkel in de Vuurkruisersstraat. Hij weigerde ook om de zaak te verlaten.

    De politie kwam ter plaatse; zijn agressie keerde zich dan ook tegen de agenten. Toen ze hem naar buiten wilden brengen, gedroeg hij zich zeer weerspannig. Bij de schermutseling, die daarop ontstond, raakte een politie-inspecteur gewond. Deze is als gevolg daarvan drie dagen arbeidsongeschikt.

    Het parket van Oost-Vlaanderen heeft de 29-jarige man uit Ninove onmiddellijk gedagvaard. Zijn zaak komt eind januari voor op de correctionele rechtbank van Dendermonde.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons