• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Minister Schauvliege op roadshow Agribex te Ninove

04 november 2017

Minister Joke Schauvliege was te gast tijdens het slotmoment van de Agribex roadshow te Ninove. Agribex (Het Internationaal landbouwsalon dat doorgaat van 06 tot 10 december) van  heeft de afgelopen 2 maand 8 keer halt gehouden in verschillende steden, zaterdag 4 november vond de laatste roadshow plaats te Ninove op de parking van Carrefour, de partner van deze actie. Tijdens de roadshows zijn er meer dan 1500 consumenten langs geweest om kennis te maken met de landbouw. In Ninove werden de belangrijkste bevindingen aan Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege overhandigd. Met een korte actie waarbij de minister, net zoals de consumenten dit de  voorbije twee maanden hebben kunnen doen, haar kennis kon testen over de Belgische landbouw met een korte quiz werd de laatste etappe van de Agribex roadshow afgesloten. Verder overhandigen de verantwoordelijken van Agribex met secretaris-generaal Michel Christiaens het onderzoeksrapport en de bevindingen van de consumenten over de Belgische landbouw. Ook konden er lokale landbouwproducten geproeft worden. De Minister werd ontvangen door Burgemeester Tania De Jonge, Schepenen Alain Triest van lokale economie, Henri Evenepoel van Landbouw en Paul De Schepper.   Foto’s Giovanni Neckebroeck 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.