Alain Wachtelaer eindwinnaar quiz der azen

    31 mei 2019

    NINOVE – De quiz der azen, de individuele quizcompetitie die als sinds 1992 in café Ragtime wordt georganiseerd, kent zijn eindwinnaar. Alain Wachtelaer wist met 6 avondoverwinningen en met een gemiddelde van maar liefst 26,1 op 30 zijn medequizzers nipt voor te blijven.

    Het was reeds de 7e eindoverwinning voor Alain, maar de laatste dateerde wel al van 2002. Eeuwige rivaal en recordhouder Luc Rochtus was ‘Poulidor’ van dienst op de tweede plaats, gevolgd door Henk Neuckermans, die brons pakte.

    Met 68 unieke deelnemers en 39 quizzers die minstens 12x kwamen deelnemen, was het alweer een zeer succesvol quizjaar in café Ragtime. Alle quizzers werden tijdens de prijsuitreiking dan ook getrakteerd op een buffet om het jaar af te sluiten. Aan het concept wordt dan ook niet gesleuteld aldus quizmasters Jackie en Misja De Ridder.

    De nieuwe competitie, editie 28 inmiddels, start eind september. Meer info via misjaderidder@hotmail.com of in café Ragtime.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons