Andy Tattoo en Olivier Van Laethem stappen voor het goede doel naar Blankenberge

    18 juli 2017

    “Het begon allemaal met een liedje voor de grap en een weddenschap”, lacht Andy Vander Straeten. Hij verzamelde 3.200 likes op zijn lied ’24 billen’ op vier weken tijd en krijgt hierdoor een gratis videoclip. In ruil besloot Vander Straeten samen met zijn goede vriend Olivier Van Laethem naar Blankenberge te wandelen voor een goede doel. Ze vertrekken zondag 23 juli om 11 uur aan de studio van radio P.R.O.S. In Heldergem en hopen op dinsdag 25 juli in Blankenberge om 14 uur aan te komen aan ‘Bistro Marcel’. De opbrengst van hun actie gaat naar de Sint-Nicolaasvrienden om ook minderbedeelde kindjes een cadeautje van de Sint te kunnen geven. “De mensen kunnen ons sponsoren door een donatie te doen in de vele spaarpotten die onder andere bij radio P.R.O.S., in Ninoofse cafés Den Belleman, De Leste Zonde en de Groeneweg en bij bakkerij Sonck – die ook voor eten onderweg zullen zorgen – staan. Een doelbedrag hebben we niet, maar we hopen natuurlijk zo veel mogelijk in te kunnen zamelen.” 

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons