Aurore zorgde ook in het Ninoofse voor stormschade

    21 oktober 2021

    NINOVE – Net als elders kreeg ook in onze regio de brandweer verschillende oproepen voor schade door de herfststorm in de nacht van 20 op 21 oktober

    Aurore mag dan wel verwijzen naar de lieftallige Aurora, de godin van de dageraad, ze deed die naam in de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 geen eer aan.

    Bij de brandweer van de zone hulpverleningszone Zuid-Oost kwamen verschillende meldingen binnen.

    Een van die plaatsen, waar de brandweer naar toe moest, was het steegje achter de vroegere café Madelon in de Dwarsstraat. Een grote boom was daar omgewaaid en lag dwars over het voetwegje tussen twee privé-eigendommen.

    Op andere plekken in Ninove en deelgemeenten waren eveneens bomen omgewaaid, kwamen zware takken op de weg, denderden dakpannen naar beneden en vlogen golfplaten weg.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons