Auto belandt in gracht aan de Halsesteenweg

    06 november 2021

    MEERBEKE – Een auto raakte zaterdagochtend 06 november van de weg af en belandde op zijn dak in een langsgracht van de Halsesteenweg. De twee inzittenden zijn gewond afgevoerd.

    Zaterdagochtend reed rond 6.15 uur een Volkswagen op de Halsesteenweg, vanuit Meerbeke richting Neigem.

    Even voorbij de aansluiting met de Valleistraat week het voertuig om een voorlopig ongekende reden van het rechter rijvak af.
    De wagen scheerde rakelings langs een verlichtingspaal en belandde uiteindelijk op zijn dak in de gracht tussen de weg en het weiland.

    De diensten van de hulpverleningszone Zuid-Oost kwamen ter plaatse. Ziekenwagens voerden de twee jonge inzittenden gewond naar het ziekenhuis in Aalst.

    De brandweer ruimde de weg en zorgde samen met de lokale politie van Ninove voor de verkeersregeling ter hoogte van het ongeval. De politie deed ook de vaststellingen, die enig licht kunnen werpen op de omstandigheden van het ongeluk.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons