Auto belandt in gracht op Hemelrijk

    12 januari 2022

    MEERBEKE – Een chauffeur is woendagochtend 12 januari met zijn wagen in de langsgracht gereden op het gedeelte van Hemelrijk tussen Oud- en Beneden-Hemelrijk.

    De Hyundai reed rond 7 uur vanuit de richting Edingsesteenweg/Denderwindeke naar de Halsesteenweg/Meerbeke. Ter hoogte van de snelheidsremmers tussen Oud- en Beneden-Hemelrijk is hij wellicht tegen een van deze obstakels gereden. Door de klap kwam de wagen in de langsgracht terecht aan de overkant van de weg.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost moest de man bevrijden uit zijn auto, die langs de kant van de bestuurder in de gracht stak. Ook de MUG was ter plaatse; de chauffeur is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De lokale politie van Ninove deed op de plek van het ongeluk de vaststellingen en regelde het verkeer tijdens de ochtenddrukte.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons