Auto belandt op dak in Rijstraat

  16 november 2023

  DENDERWINDEKE – De chauffeur van een rode Toyota raakte gewond, toen hij donderdagvoormiddag 16 november met zijn voertuig overkop ging in de Rijstraat.

  De wagen kwam rond 10.30 uur vanaf de Congoberg de Rijstraat naar beneden gereden, toen de chauffeur om een vooralsnog ongekende reden van de weg afschoof. De wagen belandde eerst met het rechtervoorwiel in de langsgracht, schoof dan door en botste tegen een kleine duiker aan het einde van de gracht. Door de schok is de Toyota overkop gegaan en kwam de wagen even verder op zijn dak tot stilstand.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de geknelde chauffeur uit zijn benarde positie te bevrijden. De MUG stond eveneens paraat om de eerste zorgen toe te dienen. De man is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

  De lokale politie van Ninove deed ter plaatse de eerste vaststellingen en zorgde voor de verkeersafwikkeling tijdens interventie van de hulpdiensten.

  ADU/MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons