Auto belandt tegen paal op spekgladde weg

    21 januari 2022

    DENDERWINDEKE – Door de gladde weg is vrijdagmorgen 21 januari een wagen tegen een verlichtingspaal gereden op Neuringen. De bestuurster kwam met de schrik vrij.

    Het was vrijdagochtend op verschillende plaatsen spiegelglad. We kregen meldingen binnen van een aantal fietsers, die onderuit waren geschoven.

    Die gladheid speelde rond 8.30 uur een automobiliste ook parten toen ze op Neuringen ter hoogte van de visvijver uit de bocht schoof. Haar wagen belandde tegen een betonnen verlichtingspaal en liep behoorlijk wat schade op. Zelf raakte ze niet gewond, maar de dame was wel onder de indruk van het ongeluk.

    De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost en de lokale politie van Ninove kwamen ter plaatse. De wagen is weggetakeld.

    Door de klap tegen de paal knakte een kabel. De nutsmaatschappij zal deze herstellen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons