Auto botst in Ooststraat tegen gevel

    03 oktober 2021

    NINOVE – Een automobilist is zaterdagavond 02 oktober tegen een woning aangereden op de kruising van de Abdijstraat en de Ooststraat.

    Het ging mis rond 23.00 uur. De bestuurder verloor door te hoge snelheid de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen de gevel van een woning in de Ooststraat. In die zone is net als elders in de stad 30 km/uur de maximale snelheid.

    De jonge chauffeur verklaarde achteraf in paniek te zijn geraakt, toen hij een politieauto opmerkte. Hij gaf gas en kwam na de gemiste bocht tegen de woning in de Ooststraat terecht.

    Spoorloos

    Volgens de bewoners van de beschadigde woning zaten nog passagiers in de wagen; deze waren spoorloos verdwenen. Ook de bestuurder liep aanvankelijk weg van de plaats van het ongeluk, maar kwam toch op zijn stappen terug.

    De schade aan de woning en het voertuig is groot. De brandweer van de zone Zuid-Oost vrijwaarde de woning voor regen en wind. Een takelwagen sleepte de auto weg.

    De lokale politie Ninove nam de licht gewonde chauffeur mee.

    De Ooststraat en de Abdijstraat waren na het ongeval volledig afgesloten voor het verkeer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons