• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Auto maait verlichtingspaal neer en komt in tuin terecht

  06 september 2020

  DENDERWINDEKE – Een auto reed met twee inzittenden op de Edingsesteenweg van de weg af. Hij maaide een verlichtingspaal omver, ging door een haag en kwam op zijn kant tot stilstand in een lager gelegen tuin. De chauffeur is afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Het ongeval gebeurde rond 1.30 uur in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september. Een Citroën reed op de Edingsesteenweg richting Vollezele. Voorbij de dorpskern en even voor de Rijstraat raakte hij in volle vaart van de weg af. Hij knalde tegen een verlichtingspaal, die afbrak, en boorde zich door een haag. Hij belandde op zijn zij in een lager gelegen tuin.

  De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost moesten de chauffeur bevrijden uit zijn netelige positie. Ook de MUG was ter plaatse. De dertiger is afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was niet de eigenaar van de wagen. Deze laatste reed mee als passagier en liep op het eerste zicht geen letsels op.

  De lokale politie Ninove sloot de Edingsesteenweg in beide richtingen tijdelijk af ter hoogte van het ongeval.

  De omwonenden en zeker de eigenaars van de tuin waren uiteraard geschrokken, maar tegelijk niet echt verbaasd. “We vrezen al jaren, dat dit hier ooit eens een auto in de tuin zou belanden.”

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons