Auto met 4 inzittenden in langsgracht Tabakslaan

    11 maart 2023

    VOORDE – Een persoon raakte gewond, toen zaterdagochtend 11 maart een BMW met vier inzittenden in de gracht schoof langs de Tabakslaan.

    Het ongeluk deed zich zaterdag rond 6.45 uur voor. Een BMW reed vanuit Voorde richting Geraardsbergen. Om een ongekende reden raakte de wagen van de weg af en belandde hij aan de overkant van de weg in de langsgracht. Daar schoof hij nog een 100 m door tot aan de grens met Zandbergen.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse en moest het dak openknippen om een van de passagiers te bevrijden. Hij is afgevoerd naar het ASZ van Geraardsbergen. De andere drie waren op eigen kracht uit het wrak gekropen.

    Er was geen andere voertuig bij het ongeluk betrokken. Over de oorzaak is voorlopig niets met zekerheid gekend; het was op sommige plekken wel glad.

    De politie van de zone Geraardsbergen-Lierde deed de vaststellingen en zorgde voor de verkeersveiligheid ter hoogte van het ongeval.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons