Auto met twee inzittenden reed in Dender – Beiden overleden – Nieuwe versie

  01 november 2021

  OKEGEM/PAMEL – Een wagen belandde maandagmorgen 01 november ter hoogte van de Denderbrug in het water. Duikers van de brandweer hebben twee inzittenden uit de auto gehaald. Zij zijn in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Inmiddels is bevestigd, dat beiden overleden zijn.

  Het ongeval gebeurde rond 7.30 uur aan de rotonde van de Denderstraat en de F. van der Perrekaai, op de grens tussen Okegem, Pamel en Liedekerke.

  De wagen, een Porsche Cayenne, kwam uit de richting van Pamel. Ter hoogte van de rotonde voor de brug is hij van de weg afgeweken, door de reling van het jaagpad gegaan en in de Dender beland, waar hij snel onder water verdween.

  Overleden

  De brandweer van verschillende posten kwam met een aantal ploegen ter plaatse.

  Een duikersteam slaagde er in om de twee inzittenden uit de auto te halen en het MUG-team startte meteen de reanimatie. Nadien zijn ze in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Inmiddels is bevestigd, dat de chauffeur van de wagen J.D.T (26) en de eigenaar-passagier M.L. (38) zijn overleden.

  De lokale politie sloot tijdens deze interventie de Denderbrug af voor alle verkeer.

  Over de omstandigheden van het ongeval is alsnog geen informatie vrijgegeven. Het parket van Halle-Vilvoorde en het labo stapten ter plaatse af voor verder onderzoek.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons