Auto rijdt tegen snelheidsremmer in Krepelstraat

    14 januari 2022

    DENDERWINDEKE – Een wagen belandde vrijdagochtend 14 januari tegen een van de verkeerseilandjes in de Krepelstraat. Wellicht lag de gladheid van de weg mede aan de basis van deze aanrijding.

    Het was deze ochtend overal behoorlijk glad; de strooidiensten waren al vroeg uitgereden.

    Een Volkswagen reed in de Krepelstraat naar de dorpskom van Denderwindeke. Rond 6.30 uur raakte hij een van de verkeerseilandjes, die in de straat als snelheidsremmers staan opgesteld.

    Wellicht was de chauffeur met zijn wagen bij het afremmen over het gladde wegdek doorgeschoven. Hij kwam een kleine honderd meter voorbij het verkeerseilandje tot stilstand. Onder de auto zorgde een afgeknakt verkeerspaaltje voor materiële schade. Niemand raakte gekwetst.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost zorgde voor het ruimen van het wegdek, de lokale politie van Ninove deed de vaststellingen en regelde het voorbijrijdend verkeer. De technische dienst van de stad plaatste signalisatie rond de aangereden snelheidsremmer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons