• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Auto slipt op spiegelgladde weg

  09 januari 2021

  DENDERWINDEKE – In de Rozelaarstraat is zaterdagochtend 09 januari een BMW geslipt op de gladde weg en na een spin tegen de poort van een boerderij beland. De bestuurster kwam er met de schrik van af.

  Het was aangekondigd en de Ninoofse technische dienst had gestrooid, maar toch lagen een aantal landelijke wegen er zaterdagochtend nog glad bij.

  Zo ook aan de Rozelaarstraat, waar de bestuurster van een SUV-voertuig de controle over haar wagen verloor. De BMW botste eerst tegen een hoek van een boerderij aan, tolde dan rond zijn as en kwam tenslotte tegen een poort tot stilstand.

  De auto liep schade op; de bestuurster is ongedeerd, maar wel onder de indruk van het gebeuren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons