Auto tegen betonnen duiker op Aalstersesteenweg, kind in ziekenhuis

    17 maart 2024

    OKEGEM – Een Audi kwam zondagmorgen 17 maart tegen een duiker terecht in de langsgracht van de Aalstersesteenweg. De chauffeur bleef ongedeerd, zijn zoontje is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De wagen reed rond 8.45 uur op de Aalstersesteenweg in Okegem, richting Aalst. Volgens de verklaring van de chauffeur is hij even ingedommeld, waardoor zijn auto van de weg raakte. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een betonnen duiker.

    Buurtbewoners hoorden de klap en snelden toe om te helpen. Ze slaagden er in de wagen recht te trekken, zodat ze de chauffeur en zijn zoontje konden bevrijden. De man bleek ongedeerd, de knaap is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De wagen liep zware schade op.  De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost maakten de weg vrij en de lokale politie van Ninove deed de vaststellingen op de plaats van het ongeval.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons