Avondinbraak in wijk Roslaer

    28 december 2022

    NINOVE – Bewoners van een huis aan de Roslaer zijn woensdagnamiddag/-avond 28 december het slachtoffer geworden van een inbraak met diefstal.

    De diefstal met inbraak gebeurde tussen 15.00 en 19.45 uur in een woning van de Roslaer.

    De tijd van het jaar verhoogt de kans op gelijkaardige feiten: korte dagen, lange nachten, ongure weersomstandigheden en een slechte zichtbaarheid.

    De daders viseren hoofdzakelijk woningen, die een verlaten indruk geven; zij gaan ervan uit, dat niemand in de woning aanwezig is.

    De lokale politie vraagt om verhoogd waakzaam te zijn en de nodige maatregelen te nemen om inbraken in woningen te voorkomen en tijdig te melden.

    101/112

    Mocht je verdachte personen opmerken, die inbraken plegen of daartoe voorbereidingen treffen/of hun voertuigen, verwittig dan onmiddellijk de dienst 101/112. Daardoor kunnen de politiediensten op het terrein gepast en tijdig reageren.

    Mocht je informatie hebben (getuigenis, camerabeelden…) in verband met de feiten van 28 december, neem dan contact op met de lokale politie van Ninove: 054-312.312 (tijdens de kantooruren) of via het online contactformulier.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons