• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  BBQ-wedstrijd van Wettels on Fire is van start gegaan

  19 april 2019

  MEERBEKE  – Wettels on Fire, de BBQ-specialisten uit Ninove organiseren dit weekend de derde editie van de ‘Eastern BBQ Contest’.

  Dit jaar vindt de internationale barbecuewedstrijd plaats op het gemeenteplein in deelgemeente Meerbeke.

  Er wordt gestart met een ‘whole hog’-wedstrijd, waarbij een volledig varken op de barbecue wordt gelegd. De whole hog-wedstrijd maakt deel uit van het ‘lowlands kampioenschap 2019.

  De teams gingen vrijdagavond van start, worden zaterdag gejureerd om nadien weer van start te gaan met barbecueën om zondag opnieuw voor een jury te verschijnen, vertelt Bart Beeckmans.

  De verschillende teams staan 15 tot 16 uur doorlopend achter hun barbecue, het wordt een zware uitputtingsslag. Gedurende deze drie dagen durende BBQ-wedstrijden vinden er ook optredens plaats en is er een Paaseierworp.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons