Bestuurder gewond na zware knal tegen verlichtingspaal

    27 augustus 2022

    NEIGEM – Een personenwagen botste in de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 augustus met hoge snelheid tegen een elektriciteitspaal op de Halsesteenweg. De chauffeur is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    Rond 2 uur reed een witte Skoda op de Halsesteenweg richting Halle. Tot aan de grens met Gooik geldt op dat stuk van de Halsesteenweg een snelheidsbeperking van 50 km/uur.

    Net voorbij de aansluiting met Windschof raakte de auto rechts van de weg af en knalde hij tegen een verlichtingspaal. Door de impact knakte deze af en viel hij neer. De auto tolde om zijn as en kwam verderop in de gracht terecht, met de snuit in de richting van Ninove, waar hij vandaan kwam.

    De lokale politie van Ninove, brandweer van de zone Zuid-Oost en de MUG kwamen ter plaatse . De chauffeur kon nog eigenhandig uit het voertuig stappen en is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

    Een ploeg van de nutsmaatschappij Fluvius was opgeroepen om de schade aan de verlichtingspaal ter herstellen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons