Bestuurder komt met hoge snelheid op andere rijbaan terecht en botst

    23 augustus 2022

    MEERBEKE – Een auto is dinsdagochtend 23 augustus op andere wagen gebotst, die aan het kruispunt van de Brusselsesteenweg/N8 met de Koning Boudewijnlaan/N28 stond te wachten.

    Het ongeval gebeurde rond 6.30 uur. Een Audi reed op de N8 vanuit de richting Brussel en wou ter hoogte van het kruispunt Tramstatie rechtsaf richting Koning Boudewijnlaan.

    De bestuurder nam die bocht echter te breed en belandde daardoor als een spookrijder voorbij de middenberm op de andere rijstroken. Hij ramde daar een wachtende en stilstaande Nissan Navara in de linker flank, ter hoogte van de chauffeur.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost moest de bestuurder van de Audi uit zijn wagen bevrijden. De MUG was eveneens aanwezig. Die chauffeur is afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de aangereden Nissan bleek ongedeerd.

    De lokale politie van Ninove was aanwezig om het verkeer op dit drukke verkeersknooppunt aan het begin van de ochtendspits in goede banen te leiden. Ze deed ook de eerste vaststellingen om een duidelijker beeld te krijgen over de omstandigheden van dit ongeval.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons