Bestuurder veroorzaakt ravage onder geparkeerde wagens

    03 juni 2023

    NINOVE – Een bestuurder richtte in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 juni een waar slagveld aan onder een vijftal geparkeerde wagens in de Geraardsbergsestraat, waar de zone 30 geldt. Niemand raakte gewond, maar de ravage was enorm.

    Het ongeval gebeurde rond 1.15 uur. De chauffeur van een Landrover raakte in de Geraardsbergsestraat de controle kwijt over zijn wagen. Hij ramde daarna vijf geparkeerde wagens vooraleer hij tot stilstand kwam. De impact was wel groot, aangezien een geparkeerde Ford Fiesta tegen een gevel is gekatapulteerd.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de brokstukken te ruimen en de weg vrij te maken. De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen. De oorzaak van dit spectaculair ongeval moet nog verder worden onderzocht, al bleek de chauffeur van de Landrover niet onder invloed.

    Bewoners van de Geraardsbergsestraat zijn niet verbaasd, dat een dergelijk spectaculair ongeval hier gebeurde. Ze klagen al langer over de hoge snelheden, die wagens daar vooral ’s avonds en ’s nachts halen, ondanks de snelheidsbeperking van de zone 30.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons