Bestuurster afgevoerd naar ziekenhuis na ongeval

    22 juli 2019

    ASPELARE – Een dame is maandag 22 juli rond 12.30 uur op de Geraardsbergsesteenweg tegen een betonnen duiker naast de weg gebotst. Er waren geen andere voertuigen betrokken.

    Vermoedelijk is de mevrouw onwel geworden toen ze met haar wagen op de Geraardsbergsesteenweg reed. Ze verloor het bewustzijn, waardoor de kleine Citroën naast de weg tegen een duiker terecht kwam.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost waren snel ter plaatse. De ambulance voerde de bestuurster af naar het ASZ Geraardsbergen.

    De brandweer zorgde voor de opruiming; de lokale politie deed de vaststellingen en regelde het verkeer ter hoogte van het ongeval.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons