Bestuurster rijdt op Expresweg frontaal tegen boom en sterft ter plaatse – Nieuwe versie

    27 juni 2020

    NINOVE – Een 70-jarige vrouw is zaterdagmiddag 27 juni op de Expresweg om het leven gekomen. Ze was met haar wagen frontaal tegen een boom gebotst. Het parket gaat ervan uit dat het om zelfdoding ging.

    De dame reed zaterdagmiddag op de Expresweg (N28/N45) richting Aalst. Waar de weg licht naar beneden loopt, week ze van haar rijvak af. Haar wagen belandde in de rechterberm en knalde frontaal tegen een boom aan. De klap was bijzonder hevig en herleidde de wagen tot schroot.

    De MUG en de hulpdiensten van de zone Zuid-Oost waren snel ter plaatse, maar konden de vrouw niet meer redden. Ze was aan haar verwondingen overleden.

    De lokale politie Ninove zette één rijvak richting Aalst af en begeleidde het langsrijdend verkeer.

    Het parket deed inmiddels de nodige vaststellingen. Het concludeert dat het om zelfdoding gaat.

    Info: met vragen over zelfdoding kun je hier terecht.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons