• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Bestuurswissel bij Rotaryclub Ninove-Dendervallei

  10 juli 2017

  Ninove – Op 30 juni laatstleden organiseerde de Rotary van Ninove haar jaarlijkse bestuurswissel. Gewapend met een nieuw logo en de nieuwe clubnaam RC NINOVE-DENDERVALLEI mocht de intredende voorzitter Michel Bellemans het voorzitterslint in ontvangst nemen van uittredend voorzitter René Van Raemdonck.

  Het nieuwe Rotarybestuur wil tijdens het jaar 2017-2018 werk maken van verjonging en meer naambekendheid.

  De kerntaak van Rotary bestaat in de ondersteuning van lokale sociale doelen en het steun bieden aan een internationaal doel. Het internationaal doel waar we ons dit jaar op richten is de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. Dit is het grootste private ziekenhuisschip dat zich inzet om kwalitatieve gezondheidszorg aan de allerarmsten te bieden.

  Tijdens dit Rotaryjaar willen ze voor deze doelen fondsen werven door:

  –          Een Avant-Première van de film “Het Tweede Gelaat” van Jan Verheyen met Ninovieter Werner Desmedt en Koen De Bouw in de hoofdrollen op 03 oktober 2017 in Aalst – Cinema The Palace;

  –          De 4de editie van Lovely-Red in samenwerking met Innerwheel op 03 maart 2018 in het Krekelhof

  –          Het Breughelfestijn eind april 2018

  –          Een Ballonvaartmeeting te Ninove in juni 2018

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons