Bewoner blust beginnende brand in garage

    24 juni 2023

    ASPELARE – De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg zaterdagochtend 24 juni om 8.15 uur een oproep voor een beginnende brand in de garage van een woning aan de Halfstraat. De schade bleef beperkt.

    Een bewoner van de Halfstraat wou zaterdagochtend iets bereiden op een vuurtje in zijn garage. Plots vatten spullen in de omgeving ervan vlam, waardoor een begin van brand ontstond. De man kon zelf de brand blussen vooraleer de brandweer kwam aangereden.

    Deze kon zich beperken tot het ventileren van de garage. Behalve rookschade, had het begin van brand weinig andere schade veroorzaakt. Niemand raakte gewond of bevangen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons