• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Bewoner vergeet Pizza

  06 juli 2017

  Meerbeke – Donderdag 6 juli net na 13 uur is er brand gemeld in een woning aan de Brusselsesteenweg in Meerbeke.
  Ter plaatse bleek dat de bewoners vergeten waren hun pizza uit de doos te nemen voor hij in de oven ging. Hierdoor onstond behoorlijke wat rookontwikkeling in de keuken van het pand.

  Geadviseerd werd aan de bewoners de pizza niet meer te consumeren.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons