Bib zoekt tijdelijke werkplaats voor bus

    01 december 2017

    Ninove – De bib van Ninove heeft een bibbus. Daarmee bezoekt ze de Ninoofse lagere scholen die de bus en zijn lading boeken met veel enthousiasme ontvangen. De bibbus zal in 2018 ook kleinschalig cultureel vertier naar enkele deelgemeenten brengen.

    Er is nog wat werk aan de bibbus. Samen met de academie voor beeldende kunst wil de bib de bus in een hedendaags en Ninoofs jasje stoppen. Daarom is de bib op zoek naar een overdekte parkingplaats waar ook plek is om aan de bus te werken, bij voorkeur in Ninove of een deelgemeente.

    Praktisch

    • De bib zoekt: 3 maanden overdekte parkeerplaats voor een bus met volgende afmetingen: 24 m lang, 2,5 m breed, 3,8 m hoog
    • Op regelmatige tijdstippen werken leerlingen van de academie beeldende kunst aan de bus. De locatie is dus ook toegankelijk.
    • Bij voorkeur de periode januari – maart 2018, maar andere momenten zijn mogelijk.
    • Interesse in dit mooie sociaalartistieke project? Doe de bib een voorstel – ook financieel –  voor het gebruik van deze werkplaats via bib@ninove.be of 054 32 40 04.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons