Bizar verkeersongeval op Aalstersesteenweg

    06 januari 2024

    NINOVE – Een BMW Mini raakte zaterdag 6 januari in de vroege ochtend betrokken in een ongeval met een merkwaardig verhaal: de chauffeur zou volgens de twee inzittenden zijn gevlucht.

    De auto reed rond 5.15 uur op de Aalstersesteenweg vanaf het kruispunt Den Doorn richting Albertlaan. Ter hoogte van de voormalige rijkswachtkazerne verloor de chauffeur de controle over het stuur. Hij ramde eerst de twee verkeerseilanden en enkele verkeersborden vooraleer de wagen tot stilstand kwam.

    Bij de aankomst van de hulpdiensten en de politie stonden twee inzittenden ongedeerd naast de wagen, een vervangauto van de VAB. Het jonge stel beweerde, dat de chauffeur de benen had genomen en kon weinig zeggen over diens identiteit. Op dat uur van de ochtend waren ook geen getuigen aanwezig, die het verhaal konden bevestigen of ontkennen.

    De agenten vonden bij het doorzoeken van het wrak wel een bus lachgas en een aantal ballonnen. De beide inzittenden ondergingen de gebruikelijke testen op alcohol en andere drugs, maar de resultaten ervan waren negatief. Na controle van hun identiteit mochten zij beschikken; ze stapten weg richting Albertlaan.

    De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de brokstukken te ruimen. Bij het ongeval was geen ander voertuig betrokken en raakte niemand gekwetst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons