Blijf alert voor (avond)inbraken tijdens de eindejaarsperiode

    13 december 2019

    NINOVE – De lokale politie vraagt om blijvend aandachtig te zijn voor (pogingen tot) inbraak, zeker tijdens de feestperiode. Aarzel niet om net nummer 101 te bellen.

    Het jaar loopt op zijn einde, velen van ons kijken uit naar een gezellige periode om met vrienden, familie of op andere wijze afscheid te nemen van het jaar 2019.

    Het is een periode, waarbij we voor de geplande evenementen voorbereidingen treffen en dikwijls niet thuis zijn.

    De dagen korten heel snel; afhankelijk van het weer verlopen sommige dagen zelfs in het duister of het halfduister.

    Het is helaas ook een periode, waarbij mensen met mindere goede bedoelingen zich onder ons begeven om o.a. inbraken te plegen. In het weekend van zaterdag 07 en zondag 08 december zijn bijvoorbeeld 3 avondinbraken gebeurd (Merellaan, Rode Kruisstraat en Camberg).

    Daarom wil de lokale politie iedereen nogmaals sensibiliseren. Mocht je getuige zijn van verdacht gedrag van personen, dat wijst op het plegen van strafbare feiten of het treffen van de voorbereidingen ervan (meer bepaald het inbreken in woningen), bel dan zo snel als mogelijk de dienst 101.

    Info: lokale politie Ninove – 054-312. 312 – dringende hulp 101.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons