Brakelsesteenweg deels afgesloten na incident met gevaarlijke stof

  22 februari 2022

  VOORDE – De Brakelsesteenweg/N8 is dinsdagmorgen 22 februari ter hoogte van het kruispunt De Kalvaar gedeeltelijk afgesloten. Een voorval met een vat gevaarlijke stoffen zou de oorzaak zijn.

  De hulpverleningszone Zuid-Oost kreeg dinsdagvoormiddag een oproep voor een incident met een gevaarlijke stof. De omstandigheden zijn nog niet helemaal duidelijk, maar een vat met een wit poeder zou zijn omgevallen, waarbij het goedje vrijkwam.

  Het incident deed zich voor aan de Brakelsesteenweg tussen de Ophemstraat en het kruispunt De Kalvaar. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, inclusief de gaspakploeg omwille van het potentiële gevaar. Het kruispunt en de omgeving zijn tijdens de interventie afgesloten.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons