• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Brand in woning in de Valleistraat

  02 januari 2021

  MEERBEKE – Vrijdag 01 januari ontstond rond 23 uur een brand in een gezinswoning aan de Valleistraat. De eigenaar is afgevoerd naar het ziekenhuis.

  In de woning woont een gezin van vier. Rond 23 uur merkten zij rook op de bovenverdieping.

  De eigenaar probeerde aanvankelijk om zelf de brandhaard te bedwingen, in afwachting van de komst van de hulpdiensten.

  De lokale politie Ninove was eerst ter plaatse en slaagde er in om de man tijdig uit de woning te halen. De dressing brand was toen al feller om zich heen beginnen grijpen.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg het vuur snel onder controle en kon nadien overgaan tot het verluchten van de woning.

  De man is voor verzorging afgevoerd naar het ziekenhuis. De andere gezinsleden waren ongedeerd.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons