Brand vernielt bovenverdieping woning langs Brusselsesteenweg

    29 december 2018

    MEERBEKE – Zaterdagavond moest de brandweer van de zone Zuid-Oost uitrukken voor een woningbrand in een pand aan de Brusselsesteenweg, in de nabijheid van het kruispunt Roesbeke.

    Het vuur is wellicht ontstaan op de bovenverdieping van het gebouw, want deze is volledig uitgebrand. Wellicht woonden meerdere gezinnen in dit huis, aangezien er een verschillende elektriciteitsmeters waren geïnstalleerd.

    Of de bewoners kunnen terugkeren naar de woning is niet zeker. De benedenverdieping liep wel blusschade op, maar bleef gespaard. Het is aan de burgemeester om een huis in dergelijke omstandigheden al of niet onbewoonbaar te verklaren, na advies van de brandweer. Een deskundige zal de oorzaak van de brand moeten vaststellen.

    Gelukkig vielen er geen slachtoffers.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons