Brand veroorzaakt veel schade in feestzaal Kellenhof – Nieuwe versie

    29 November 2022

    MEERBEKE – De brandweer van de zone Zuid-Oost moest dinsdagavond 29 november uitrukken voor een brand in de feestzaal langs de Edingsesteenweg. Een persoon raakte bevangen, de schade aan het gebouw is groot.

    Het Kellenhof staat al geruime tijd leeg. Rond 21.15 uur kregen de hulpdiensten een oproep, dat daar brand was uitgebroken.

    Het vuur is kennelijk ontstaan op het gelijkvloers in de feestzaal. Over de oorzaak is nog niets met zekerheid gekend, maar er zou sprake zijn van een aanwezige, die licht gewond raakte.

    De interventie van de brandweer zorgde voor heel wat verkeershinder op de Edingsesteenweg en in de omgeving van het Kellenhof. De lokale politie van Ninove leidde het verkeer om via de Stierstraat en de Stenenmolen/Sint-Pietersstraat.

    Er raakte een persoon bevangen; de rook- en brandschade aan het gebouw zijn groot.

    Burgemeester Tania De Jonge kwam zich vergewissen van de situatie ter plaatse.

    Heropflakkering

    Op het moment van publicatie was het nog niet zeker of het parket Oost-Vlaanderen een onderzoek naar de oorzaak zou opstarten.

    De brandweer moest rond 5.30 uur terugkeren voor een heropflakkering van de brand. Een branddeskundige komt deze voormiddag nog langs.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons