Brand zorgde voor hevige rookontwikkeling

    11 March 2022

    NIEUWENHOVE – Verschillende brandweerkorpsen van de zone Zuid-Oost zijn vrijdagnamiddag 11 maart opgeroepen voor een brand in de Hoogstraat.

    Volgens onze informatie zou de brand zijn ontstaan tijdens werken in een opslagplaats aan een woning van de Hoogstraat in Nieuwenhove.

    Dat zorgde rond 14.30 uur voor veel rookontwikkeling; de noodcentrale 100/112 kreeg daardoor nogal wat oproepen binnen.

    Toen de brandweerlui arriveerden, sloegen de vlammen al door het dak van de opslagplaats. Ze konden de calamiteit onder controle brengen en verder onheil voorkomen. Niemand raakte gekwetst.

    De locatie van de brand zorgde voor wat misverstand. De lokale politie van Ninove was eveneens opgeroepen, omdat ook in de Ninoofse deelgemeente Pollare een Hoogstraat bestaat. Het ging echter om de Hoogstraat in de Geraardsbergse deel- en buurgemeente Nieuwenhove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons