Brandweer blust bermbrand

  01 juni 2020

  ASPELARE/VOORDE – De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost moest maandagnamiddag 1 juni uitrukken voor een bermbrand.

  De brand was ontstaan in de berm van de Geraardsbergsesteenweg tussen het kruispunt De Kalvaar en de dorpskern van Aspelare.

  Rond 15.30 uur hadden de brandweerlui het onheil bezworen.

  De verkeershinder bleef beperkt.

  De oorzaak van de brand is niet gekend. De aanhoudende droogte zal er niet vreemd aan zijn. Het blijft dus belangrijk om geen peuken of dergelijke achteloos weg te gooien.

  MLI – Foto Peter Van Londerseele.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons