• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Brandweer haalt levenloze drenkelinge uit de Dender

  03 oktober 2019

  NINOVE – Het lichaam van de vrouw dreef donderdagnamiddag in de Dender tussen de Boudewijnlaan en de Fabeltasite. De brandweer van de zone Zuid-Oost haalde haar uit het water.

  Een voorbijganger zou vanop het jaagpad langs de Dender het levenloze lichaam hebben gezien van een vrouw. Volgens onze informatie deden twee voorbijgangers nog een poging om de vrouw uit het water te halen, maar die hulp kon niet meer baten.

  Het is de brandweer van de zone Zuid-Oost, die het lichaam op het droge heeft gebracht.

  Het zou gaan om een vrouw van rond de vijftig, maar meer is over haar identiteit voorlopig niet gekend. Evenmin over de omstandigheden van de verdrinking.

  Morgen heeft een autopsie plaats.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons