Brandweer kan ontvlamde batterij snel blussen

    01 augustus 2023

    NINOVE – De batterij van een trekker vatte dinsdagavond 1 augustus vuur aan de Meerbekeweg. De brandweer kon het vuur snel doven.

    Wandelaars zagen dinsdagavond rond 19.30 uur een geparkeerde trekker, die achteraan vuur had gevat. De brandweer van de zone Zuid-Oost was snel ter plaatse; de kazerne ligt op een boogscheut, aan de Désiré De Bodtkaai. De brandweerlui konden het vuur snel doven. Het was ontstaan aan de batterij, die zich achteraan de trekker bevindt.

    De lokale politie van Ninove was eveneens aanwezig om de vaststellingen te doen en de interventie veilig te laten verlopen. Niemand raakte gewond of bevangen en de schade aan de trekker bleef beperkt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons