Brandweer maakt dak sneeuwvrij

    14 februari 2021

    OKEGEM – De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost is zondagnamiddag 14 februari rond 14.15 uur opgeroepen om in de Kattestraat een dak sneeuwvrij te maken.

    Door de mildere temperaturen smelt de sneeuw en schuift ze de daken. Her en der kan dit aanleiding geven tot daklawines.

    Zo ook aan een woning in de Kattestraat, waar sneeuw op het voetpad en de weg terecht kwam. Meer dreigde nog naar beneden te vallen, wat eventueel gevaar kon opleveren voor passanten.

    De bewoners riepen daarom de hulp in van de brandweer. Zij maakten met behulp van hun kraanwagen en borstels het dak sneeuwvrij.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons