Brandweer Ninove viert patroonheilige Sint-Barbara

  03 december 2017

  Zondag werd door de brandweer het feest ter ere van hun patroonheilige Sint-Barbara gevierd, dit ging gepaard met een optocht door het centrum en een misviering in de Abdijkerk. Na de viering werden de troepen geschouwd door Burgemeester Tania De Jonge en in aanwezigheid van de Schepenen, ook worden bevorderingen bekendgemaakt, nadien is het tijd om samen te dineren en het glas te heffen samen met alle collega brandweerlieden. De Ninoofse brandweer maakt deel uit van brandweerzone Zuid-Oost.   Foto’s Giovanni Neckebroeck  

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons